Nazovite nas na +385 91 34 80 718

Villa Torre 4

6 razloga za najam vile za odmor

Godišnji odmori vrijeme su za odmor, opuštanje, punjenje “baterija” i odmak od svakodnevice. Koliko god se ponekad trudimo izbjeći loša iskustva, počevši od prometnih gužvi, gužvi na plaži, ograničenih mogućnosti za obavljanje različitih aktivnosti, nezadovoljavajućeg smještaja i sl., za vrijeme odmora se ipak sa svime time često susrećemo.

Ako ste u potrazi za odmorom i iskustvom koje će ostvariti sve vaše želje, razmislite o najmu privatne vile za odmor. Hrvatska obala nudi pregršt mogućnosti, a na vama je da odaberete idealnu opciju za vas. U nastavku vam donosimo 6 razloga za najam vile za odmor.

Kada tražimo mjesto na kojem ćemo provesti dugo iščekivani godišnji odmor biramo ono najbolje: posebno, drugačije, spektakularno! Volimo mjesta koja su arhitekturno jedinstvena, smještena na neobičnim i/ili posebnim lokacijama… Nekima od nas predstavlja raj na zemlji upravo jutarnji cvrkuta ptica, pogled na izlazak sunca preko vinograda, nekima je raj na zemlji zalazak sunca iznad mora i lijeganje uz šum mora i valova – pa zašto onda ne iskoristiti to i potražiti smještaj koji će nam na godišnjem odmoru upravo to omogućiti?

Najam vile za savršeni odmor, odmor iz snova

Uz sve gore navedeno, naravno postoje i ostali, čak ponekad i “jači” razlozi od estetskih, zašto se odlučiti upravo za najam privatne vile (kuće) za odmor.  

6 razloga za najam vile:

1. od 6 razloga za najam vile je definitivno cijena

Na prvi pogled nam cijena najma vile može djelovati vrlo visoka. Međutim, ako uzmemo u obzir broj osoba koje vila prima i broj noćenja te preračunamo ukupnu cijenu najma vile za tjedan dana u cijenu najma po osobi i danu – slika se itekako mijenja. 

Cijena naravno ovisi i o periodu u kojem ćemo provoditi godišnji odmor: visoka sezona, sezona, niska sezona… Npr. cijene najma naših vila iz ponude (noćenje po osobi) kreću se od 26 eur u predsezoni do 66 eur u visokoj sezoni. To je dakle cijena za najam luksuzne vile sa privatnim bazenom i prostranim dvorištem u blizini mora. Naravno, uz popunjenost svih kreveta. 😉

2. Dodatne usluge

Bilo da se radi o spremačici, batleru, dadilji, privatnom kuharu ili concierge uslugama, privatne vile mogu nuditi sve. Pojedine vile imaju ove usluge uključene u cijenu najma, dok se u ostalima ove usluge organiziraju na zahtjev. Na ovaj način se možete u potpunosti opustiti i uživati u odmoru dok dadilja čuva djecu, batler poslužuje doručak, a spremačica čisti.

Ako želite domaći obrok za vas, vaše prijatelje i obitelj, tu je osobni kuhar koji će ga pripremiti i poslužiti.  U slučaju da preferirate jesti u boljim restoranima, concierge će vam savjetovati, rezervirati stol i organizirati prijevoz ili vas sam odvesti do restorana. Upravo zbog ovih usluga vama ostaje više vremena i energije da se opustite i prepustite, uživajući maksimalno u svom odmoru.

 

Villa Torre 3
Villa Torre 3, Istra

 

3. Omogućuju privatnost

Najam luksuzne vile jamči potpunu privatnost. Privatne vile nude mnogo sadržaja i prostora kako bi vaše vrijeme bilo potpuno ispunjeno dok ste na odmoru. Privatni bazen, privatni vrt i vanjski prostor za boravak, dječje igralište, terase s pogledom, roštilj, jacuzzi, sauna ili čak teretana – sve je tu isključivo za vas i vaše goste.

Obitelji s malom djecom uživat će provoditi vrijeme na otvorenom, ne brinući pritom o sigurnosti djece, a sve zahvaljujući ogradama i visokim zidovima kojima su vile najčešće ograđene. Grupe prijatelja na odmoru mogu se opustiti na terasi u potpunoj privatnosti i bez ometanja susjeda ili drugih gostiju.

Villa Torre 3
Villa Torre 3, Istra

 

4. Dom daleko od doma

Ovo je najpoželjnija karakteristika od svih karakteristika koje privatne vile nude. One imaju sve potrebno za boravak kao kod kuće, pa i više. Kada boravite u vili, sve što je u njoj je samo vaše. Premda znamo da vrijedi: sharing is caring, na godišnjem odmoru ipak ne želimo dijeliti, pogotovo ne sa strancima.

Vile nude dovoljno spavaćih soba i kupaonica da se smjesti velika obitelj ili grupa prijatelja, sadržaje i opremu za zabavu, fitness i spa prostore i sadržaje, perilice i sušilice posuđa i rublja te velike prostore gdje možete provoditi vrijeme zajedno.

5. Skrojene su po vašim potrebama, Child&Adult friendly

Privatne vile nose oznaku koja opisuje njihov jedinstveni i specifični atribut – puno su puta smještene uz plažu, imaju privatnu plažu, osamljene su i udaljene od svega, ruralne, tradicionalne ili smještene na privatnom otoku. 

Činjenica je da su privatne vile sa vlastitim bazenom i ograđenom okućnicom Adult & Child friendly, to bi možda trebao biti prvi i glavni od 6 razloga za najam vile. 

Odrasli su sretniji kada su djeca sretna, a jedni i drugi nemaju iste preferencije i očekivanja na odmoru. Djeca žele i trebaju aktivnosti dok odrasli u većini slučajeva traže nešto što ih opušta i “puni im baterije”. Vila je idealno mjesto za to. Dok djeca razigrano skakuću uokolo, mi roditelji bez bojazni da će im se nešto dogoditi, uživamo uz knjigu i sl.

Ovisno o vašem ukusu i potrebama, na našoj web stranici možete odabrati onu vilu koja vam najviše odgovara.

6. i zadnji razlog od 6 razloga za najam vile: Idealne su mjesto za razne proslave

Vile su puno više od samog smještaja za odmor. One su savršeni domaćin romantičnom i luksuznom vjenčanju, poslovnim događajima, obljetnicama ili rođendanskim slavljima. Bez obzira na prigodu, ukoliko se događaj održava u nekoj od privatnih vila, nema sumnje da će biti jedinstveno i posebno iskustvo.

Villa Torre 4
Villa Torre 4, Istra

 

Najam privatne kuće možda je i savršeni recept za mirni odmor iz snova. U našoj ponudi pronaći ćete raznolike kuće na različitim destinacijama u Istri. Velike, manje, sa bazenom i jacuzzijem ili bez njega, sa većom ili manjom okućnicom, uz more ili u unutrašnjosti…

Provjerite našu ponudu i pronađite svoju savršenu vilu za odmor!

Prijaviti se